İzmir'de Araç Kiralamak İçin 10 Neden

İzmir'de Araç Kiralamak İçin 10 Neden

İzmir’de Araç Kiralamak İçin 10 Neden


Genellikle tatil planlamalarda en büyük sorun olarak karşımıza ulaşım imkanları çıkar. Özellikle de ilk defa ziyaret edeceğiniz ve hakkında çok da bilgi sahibi olmadığınız tatil beldelerinde çoğu kişi ya toplu taşıma ya da ticari taksiler ile bölgeyi gezmeye çalışıyor ancak bu iki olanak da gezginlerin canına tak ettiriyor. Bir süre sonra ya bu durumdan yorulup sıkılan ya da bir daha böyle bir keşfe çıkmayacağına yeminler eden müşterilerimiz İzmir’de araç kiralamak  neden önemli çok iyi biliyor. Sadece tatil amaçlı olmayan bu kiralık araç faaliyetleri iş hayatında da fazlasıyla tercih sebebi olabiliyor. Hele ki giderek artan talepleri düşünecek olursak; insanlar kendi araçlarını kullanmak ya da daha ucuz fiyatlı gözüken toplu taşıma araçlarına binmek varken İzmir havaalanı oto kiralama faaliyetlerine yöneliyor, kısaca özetleyelim.

1.İzmir Kiralık Araç Filosu


Sadece büyük şehirler değil küçük ilçeler de bile artık günlük kiralık araç hizmeti veriliyor. Günümüz koşulları değerlendirildiğinde neden İzmir kiralık araç firmalarının çoğaldığını anlamak çok da zor olmuyor. Hem turistik hem de iş amaçlı sık tercih edilen araç çeşitlerinin neredeyse %70’e yakının rent a car firmaları tarafından karşılandığını gözlemleyebiliriz. Bu duruma neden olan etkenlerden bir tanesi de kişilerin araç tutkusu diyebiliriz. Ekonomik koşullar düşünüldüğünde kişilerin farklı marka ve modellerde araçları kullanma isteği kadın ya da erkek fark etmeksizin değişik arabaları kullanma tecrübesini kazanmak istediğini gösteriyor. Bu nedenle de uçuşu İzmir’e olan çoğu kişi daha önce binmediği araçları kullanabilmek adına hemen Adnan havalimanı araç kiralama firmamızla iletişime geçiyor. 



2.Kendi Aracını Yıpratmak İstememe


Bildiğiniz üzere başta yakıt olmak üzere bir araç sahibinin karşılamak zorunda kaldığı masraf kalemleri oldukça fazla. Bu durumda da kişiler araç sahibi olsun ya da olmasın altlarındaki aracın eskimesini istemiyor. Hele ki uzun soluklu tatil yapmayı seven ve yeni keşifleri gezerek gören kişiler kendi araçlarıyla fazla kilometre yapmak istemedikleri için kendilerine en mantıklı seçenek olarak İzmir airport oto kiralama hizmeti veren şirketlere yöneliyor. Bu sayede hem altlarında son model araçları oluyor hem de vizeydi, sigortaydı gibi bel büken masraflarla uğraşmıyorlar.

3.Dilediği Anda Dilediği Yere Gidebilme İsteği


Bütün bir yılı yoğun stres altında geçiren ve bir an önce izin alsam da tatile gitsem diyen çoğu kişi izin süresince gezip eğlenmek istiyor. Her insanın hakkı olan kafa dağıtma, dinlenme ve yeni yerler keşfederek bilgilenme hakkına elbette sizlerde sahipsiniz. O nedenledir ki bu yıl İzmir’e ve sahil kasabalarına gelmeyi planlıyorsanız şehre adım atar atmaz yapacağınız ilk şey Adnan Menderes airport rent a car firmaları hakkında araştırma yapıp ihtiyaçlarınıza yönelik arabayı bulup teslim almak olacaktır. Nedenine geldiğimizde de hemen karşımıza insanın dilediği anda dilediği yere gidebilme isteği geliyor. Otel odalarına sıkışıp kalmak istemeyen ve yazın o sıcaklarında toplu taşımaların eziyetini çekmek istemeyenler için kiralık araba tercih etmeleri son derece avantajlı bir olanak olarak karşımıza çıkıyor. 


4.Kalabalık Seyahatlere Kolaylık Sağlama


Ülkemizde ne yazik ki tek başına seyahate çıkma gibi alışkanlıklar bulunmadığı gibi neredeyse tüm insanlar ya arkadaş grubu ya ailesi ya da hayatındaki özel kişiyle birlikte tatile çıkmayı tercih ediyor. Hal böyle olunca da kalabalık bir şekilde çıkılan bu seyahatlerde İzmir iç hatlar araba kiralama faaliyetleri de doğru orantılı olarak artıyor. Hele ki çoluk çocuk bütün aile bir tatil planladıysanız İzmir sıcaklarında toplu taşımalarda sürünmeye ve zaman kaybetmeye hiç gerek yok. Gezilecek o kadar çok sahil kasabası, tadılacak o kadar çok yöresel lezzet var ki emin olun oradan oraya yavaş ilerlemek canınızı sıkacak ve dinlenmek yerine daha çok yıpranmış olarak evinize döneceksiniz. O nedenle hiç araç kiralamanın avantajı var mı yok mu diye düşünmeden sürmeyi hedeflediğiniz araçlardan birini Herycar Rent A Car firmamızdan isteyerek tatilinizin başlangıç düdüğünü çalabilirsiniz. 

5.Uygun Fiyat Politikası


Günlük araç kiralama maliyetlerinin yüksek olduğu gibi bir algı oluşmuş olsa da genel olarak kalem kalem bir masraf listesi hazırlanırsa ortaya çıkan durum aslında bu yargının tam da tersi olduğunu göstermektedir. Çünkü çıkılan çoğu seyahatte kişiler oradan oraya gitmek için çoğu zaman ticari taksileri kullanmak zorunda kalıyor. Özellikle de popüler bir tatil rotasında yaşamak zorunda bırakılan bu durum kişilerin yaptığı hesabın iki katına çıkmasına neden olabiliyor. Oysa ki İzmir araba kiralama firmaları göz önüne alındığında rekabetin yüksek olması nedeniyle araçların uygun fiyatlardan kiralanabildiği hemen görülebilir. Tabi tüm firmalarda durum aynı olmayabilir ve müşteri potansiyeline göre fiyatlarında dudak uçuklatan rakamlarla karşı karşıya kalmanıza sebep olabilirler lakin araştırmalarınızı detaylı bir şekilde ucuz İzmir oto kiralama fiyatları üzerine yapacak olursanız sorunsuz bir seyahat geçirmeniz işten bile değil. 

6. 7/24 Destek Alabilme İmkanı


Gelişen teknoloji ve hayatın hızlı akışına ayak uyduran araç kiralama İzmir firmaları her yeni günde kendilerine daha fazla geliştirmek zorunda. Öyle ki birden fazla firmanın başa baş yönettiği bu sektörde en önemli öncelik müşterilerini memnun edebilmek oluyor. Bunu da elbette sorunsuz ve profesyonel işleyen bir sistem sayesinde yapabilmektedirler. Bu konuda 2001 yılında beri faaliyetlerini aralıksız sürdüren firmamız Herycar sizlere günün 24 saati haftanın 7 günü hizmet verebiliyor. Aracınız yolda kaldı, arıza yaşandı ya da teslimatla ilgili değişiklikler var; tek yapmanız gereken işini aşka dönüştüren müşteri hizmetlerini hiç çekinmeden aramak. Bu imkan olduğu için çoğu araç sahibi de çekicidir, tamircidir derdini düşünmemek adına hemen araç kiralamaya yönelebiliyor.


7.İş Seyahatlerinde Büyük Zaman Kazandırması


Özel şirketler ya da kamu kuruluşlarının dönemsel iş kollarında şehirlerarası seyahatler artık daha çok gözlemleniyor. Daha önce hiç yaşamadınız bir şehir ya da ilçede belli bir süreliğine iş nedeniyle bulunuyor ancak konforunuzdan da ödün vermek istemiyorsanız tek yapılacak şey arac kiralama İzmir firmamızla iletişime geçmek. Onlara ulaşıp ihtiyaç duyduğunuz aracı anlattığınız anda zaman kavramını düşünmenize hiç gerek kalmayacak. Yeni şehre alışma fırsatı dışında bölgenin birbirinden eşsiz yerlerini de izin günlerinizde keşfedecek kısa süreliğine de olsa dönemsel olarak karşınıza çıkan zamanı iyi bir şekilde değerlendirebileceksiniz. 

8.Sigorta ve MTV Gibi Külfetlerden Kurtulma


Ülkemizde yaşanan ve bel büken durumlardan biri de araç sahiplerinin ödemek zorunda kaldığı sigorta maliyetleri ve Motorlu Taşıtlar Vergisi oluyor. Aracınızı ister yılın bir günü isterseniz de 365 gün kullanın katlanmak zorunda kaldığınız bu kaçınılmaz masraflardan sadece kiralık araçlar sayesinde kurtulabiliyorsunuz. Hele ki bir de büyük titizlikle yürütülen İzmir havaalanı kiralık araç faaliyetinde bulunan bir firmadan destek alma şansını yakalarsanız; karşınıza aracın yaptırılan sigortası ve ödenen vergilerinin belgelerini tak diye çıkarabiliyor ve bu durumları sundukları sözleşmelerde mutlaka dillendiriyorlar.


9.Kolay Teslim Seçenekleri


Bundan çok uzun zaman öncesi değil daha 10-15 yıl öncesinde araç kiralama firmaları çok gelişmiş değildi. Daha doğrusu büyük şehirlerde elbette diğer yerlere göre daha profesyonel hizmet seçenekleri mevcuttu ancak kalan yerlerde işlemler hep üstün körü yapılıyor ve kiralama noktaları şimdiki kadar fazla değildi. Lakin günümüze gelecek olursak imkan ve hizmetlerini artıran rent a car firmaları sizlere farklı destinasyonlarda teslim imkanları sunabiliyor. Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse; örneğin İzmir havalimanına iniş yaptınız ve hemen aracınızı oradaki teslim noktalarında aldınız. Tatil rotanızda da geniş bir seçim yaptınız ve en son Dalaman’a gideceksiniz. İşte burada devreye firmaların kolay teslim seçenekleri giriyor ve en başta firmayla konuşarak planladığınız bu rotada aracınızı İzmir’den teslim alırken tatil bitiminde aynı aracı Dalaman araba kiralama noktalarımıza bırakabiliyorsunuz. Elbette ki konunun detay bilgileri hakkında firmamız Herycar ile görüşerek daha net bilgiler edinmeniz de mümkündür.

10.Rahat Ulaşılabilir Olma ve Anında Rezervasyon İmkanı


Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak ilerleyen internet hizmetleri kuşkusuz rent a car firmalarını da olumlu yönde etkilemiş ve web sitesi bulunmayan hiçbir firma kalmamıştır. Gerek güvenilirlik gerek kolay ulaşılabilirlik gerekse de firmanın kendini her kişiye kolayca tanıtmasını sağlayan bu gelişmeler müşterilere de kolaylık sağlamaktadır. Tek bir tık aracılığıyla internet üzerinden ulaşabildiğiniz bu kiralık araba firmaları yine aynı şekilde web siteleri üzerinden rezervasyon yapma olanağını da çok iyi kullanabilmektedirler. Sizlerde hiç yerinizden kalkmadan, internet araştırmanızı tamamlayarak firmamızın geniş araç yelpazesini görebilir, uyguladığımız fiyat politikasına göz atarak anında İzmir kiralık araç rezervasyonu yapabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Havaalanı Oto Kiralama Fiyatları
    İzmir havaalanı oto kiralama, izmir havaalanı araç kiralama fiyatları, izmir ucuz kiralık araç hizmetleri hakkında merak edilenler bir başlık altında toplandı!
  • İzmir Rent A Car Firmaları
    İzmir rent a car, İzmir rent a car firmaları ve İzmir havaalanı rent a car hizmetleri hakkında merak edilen her detay!
  • İzmir Kiralık Araç
    İzmir kiralık araç ve İzmir havaalanı kiralık araç faaliyetlerini devam ettiren firmamız sayesinde 7/24 hizmet alabiliyorsunuz. Beklentileri en iyi koşullarda sağlayan firmamız ucuz, güvenli ve kaliteli İzmir araç kiralama hizmetini sizlere anında sunabilir.
  • Didim Gezi Rehberi
    Didim'e nasıl gidilir, Didim'de nereler gezilir ve Didim'de nerede denize girilir hepsinin cevabı Didim gezi rehberi yazımızda...
  • Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken 7 Madde
    Nasıl araç kiralanır?, Araç kiralarken nelere dikkat etmek gerekir? Kolay araç kiralama hakkında tüm detaylar yazımızda!
Whatsapp Telefon