Çocuklu Aileler İçin İzmir Airport Araç Kiralama Hizmeti

Çocuklu Aileler İçin İzmir Airport Araç Kiralama Hizmeti

Çocuklu Aileler İçin İzmir Airport Araç Kiralama Hizmeti


Önceki yıllara oranla daha çok tercih edilen kiralık araçlar çoğu zaman çocuklu aileler için sorun olabiliyor. Özellikle de uzun yol seyahati için kiralanan bu araçların bir kısmı maalesef çocukların seyahat etmesine uygun değil. Sizlerde böyle bir sorundan şikayetçiyseniz ve çocuklu aileler için İzmir airport araç kiralama hizmeti almak istiyorsanız hemen firmamızı arayabilirsiniz. 7/24 dilediğiniz anda iletişim kurabildiğimiz Herycar Rent A Car sayesinde sorunsuz, kaliteli ve uygun fiyatlı kiralık araç fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Çocuklu Ailelere Verilen Kiralık Araç Hizmeti


Kişilerin baş başa seyahat etmesi çocuklu olarak seyahat etmesinden farklıdır. Özellikle de birden fazla çocuk varsa ve gidilecek yol mesafesi uzun ise aileler çoğu zaman zorlanabiliyor. Bu konuyla yakından ilgilenen İzmir airport araç kiralama firmamız getirdiği yeni hizmetler sayesinde hem ebeveynlerin hem de çocukların rahat seyahat etmesine olanak sağlıyor. Alanında en iyi hizmeti sunmak için her yeni günde kendini ve çalışma koşullarını iyileştiren Herycar sayesinde artık tüm yolculuklar güvenli geçecek.

Tüm tecrübe ve hizmet aşkını tek bir çatı altında toplayan Herycar, çocuklu ailelerin seyahat anında yaşadığı çoğu problemi tek bir kalem altında inceledi. Bu yapılan incelemeler sonunda ailelerin kiralık araç aldığında yaşadığı bazı problemler olduğunu tespit etti. Bu problemlerin ilki araçların çoğunda çocuk kilidi modunun bulunmaması olduğunu tespit etti. Elbette bu durum araçların teknik eksikliğidir lakin herhangi bir aile araç kiralamak istediğini ve araçta çocuklarının da olacağını beyan ettiğinde Adnan airport araba kiralama firmamız bu ailelere çocuk kilidi bulunan araçları önerecektir. 

Böyle teknik özelliklerin dışında alınan kiralık araçlarda bebek ve çocuk koltuğu bulunmaz. Ancak firmamız ek bir hizmet olarak bu iki özel eklentiyi de yapabiliyor. Buna göre firmamızla iletişime geçtiğiniz anda yanınızda bebek ya da çocuk olacağını bildirirseniz oldukça düşük bir ücretten bu hizmeti de size sağlıyor. Böyle ek bir hizmete gerek olmadığını düşünebilirsiniz fakat uzun süreli bir yolculuğa çıkıyorsanız sürekli hareket halinde olacak bir çocuk ile uğraşmak ciddi olarak sizi zorlayabilir. Aynı zamanda trafikte aktif olarak hareket ederken böyle bir ekipmandan yararlanmanız olası olumsuz durumlar için de bir nevi şart olarak karşınıza çıkabilir. İsteklerinize anında yanıt vermeyi seven Adnan airport araba kiralama firmamızdan bu isteğinizi aracı kiralamadan önce isteyebilirsiniz. Bu sayede aracınız hazırlanırken bebek koltuğunuz da hizmetlere ilave edilecektir.


Çocuklu Aileler Seyahate Çıkarken Nelere Dikkat Etmeli?


Adnan Menderes airport araç kiralama firmamız her yaştan müşterisine aynı hizmet aşkıyla yaklaşıyor. Bu nedenle 7’den 70’e her müşterisinin memnuniyeti fazlasıyla önemseniyor. Eğer sizlerde firmamızı tercih edecek olursanız ve çocuklarınızla seyahat etmeyi planlıyorsanız firmamızın size bazı önerileri var. Bu öneriler uzun seyahate çıkan tüm aile bireylerinin rahat bir yolculuk geçirmesi ve değerli çocuklarınızın da bu seyahatten zevk alabilmesi içindir. Bu bağlamda Adnan havalimanı oto kiralama firmamız çocuklarınız için şu ekipman ve gıdaları yanınızda bulundurmanızı öneriyor:

Çocuklarınızın sevdiği oyuncak gibi önemli eşyaları mutlaka yanınızda bulundurun.

Uzun seyahatlerde yanınızda çocuklarınızın sevdiği atıştırmalıklar mutlaka bulunmalıdır. Keza otoban gibi durma imkanınızın zorlu olduğu yollarda çocuklarınız acıkabilir. Bu açlık veya huysuzluk seviyesi de şoförün dikkatinin dağılmasına neden olabilir.

Olası bir durum için yanınızda mutlaka çocuğunuz için yedek kıyafetler bulunmalı ve bu kıyafetler bagaj gibi ulaşılması zor yerlerde değil elinizin altında olmalıdır. Ani bir kusma, üzerine içecek dökme gibi durumlarda hemen kullanabilmeniz çocuğunuzun huysuzlanmasını engelleyecektir. 

Son olarak da aracınıza uyumlu bir müzik ya da masal cd si hazırlayabilirsiniz. Çocuklarınıza keyifli zaman geçirmeyi sağlayacak bu hazırlık için Adnan havalimanı oto kiralama firmamızla öncesinde iletişime geçebilirsiniz. Keza kiralayacağınız araç cd, kaset ya da USB gibi veri girişi sağlayan ekipmanlardan hangisine uyumlu bu sayede öğrenebilirsiniz. Seyahat öncesinden bu hazırlığı yaparak çocuklarınızın eğlenmesine olanak sağlarsınız. Onlarda sizin yol boyunca dikkatinizi dağıtmazlar. Güvenli, sorunsuz ve konforlu bir seyahati bu hazırlıklarla sağlayabilirsiniz. Verdiği hizmetlerle sevilen firmalar arasında yer alan Adnan Menderes airport araç kiralama şubelerimiz siz değerli müşterilerimize 7/24 açıktır. Dilediğiniz anda dilediğiniz soru ve istek için müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz. Bu sayede zengin araç filomuz ve hizmet ücretlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Şimdiden keyifli, eğlenceli ve mutlu seyahatler dileriz.

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Havaalanı Oto Kiralama Fiyatları
    İzmir havaalanı oto kiralama, izmir havaalanı araç kiralama fiyatları, izmir ucuz kiralık araç hizmetleri hakkında merak edilenler bir başlık altında toplandı!
  • İzmir Rent A Car Firmaları
    İzmir rent a car, İzmir rent a car firmaları ve İzmir havaalanı rent a car hizmetleri hakkında merak edilen her detay!
  • İzmir Kiralık Araç
    İzmir kiralık araç ve İzmir havaalanı kiralık araç faaliyetlerini devam ettiren firmamız sayesinde 7/24 hizmet alabiliyorsunuz. Beklentileri en iyi koşullarda sağlayan firmamız ucuz, güvenli ve kaliteli İzmir araç kiralama hizmetini sizlere anında sunabilir.
  • Didim Gezi Rehberi
    Didim'e nasıl gidilir, Didim'de nereler gezilir ve Didim'de nerede denize girilir hepsinin cevabı Didim gezi rehberi yazımızda...
  • Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken 7 Madde
    Nasıl araç kiralanır?, Araç kiralarken nelere dikkat etmek gerekir? Kolay araç kiralama hakkında tüm detaylar yazımızda!
Whatsapp Telefon