İki Günde İzmir Turu

İki Günde İzmir Turu

İki Günde İzmir Turu

Ege’nin incisi İzmir hem yaz sezonunda hem de hafta sonu tatilinizde bir iki günlüğüne hayatın stresinden kaçıp dingin zaman geçirmeniz için biçilmiş kaftandır. İstanbul, Ankara, Antalya, Konya ve Bursa gibi büyük şehirlerimize karayolu ile birkaç saat mesafede olup havayolu ile de rahatça ulaşabilirsiniz ayrıca İzmir havalimanı oto kiralama şirketimiz Herycar Rent A Car ofisinden dilediğiniz marka model aracı önceden belirlediğiniz zaman çerçevesinde uygun fiyatlarla kiralayabilir ve İzmir’de ailenizle güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. 

Kısa Hafta Sonu Kaçamakları İçin İzmir

Merkez ilçelerinde birçok tarihi yapı barındıran İzmir’de özellikle yapımı 1900 lü yıllara dayanan ve mimarisinde Osmanlı izlerini taşıyan Tarihi Asansör’ü ziyaret edebilir ve üst kata çıktığınızda tüm şehri kuşbakışı seyrederek içince bulunan restoranda dilediğinizi yiyip içebilirsiniz. Sonrasında yakında bulunan Kızlarağası Hanı’nda bulunan meşhur kahvecilerde közde kahve keyfi yapabilirsiniz. Tabi ki İzmir’in güzellikleri saymakla bitmez otomobil müzesinden tutunda radyo ve demokrasi müzesine, Karagöl Tabiat Parkı’ndan Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesine birçok keyifli yeri gezebilirsiniz. Eğer tatilinizi yaz aylarında planladıysanız Çeşme’ye İzmir havalimanı araba kiralama ofisinden kiraladığınız araçlarla yarım saat gibi kısa bir sürede ulaşabilir denize karışan doğal kaplıca sularıyla ünlü Ilıca plajında denizin güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Akşamüzeri için tavsiyemiz ise bir başka İzmir’in popüler beldesi Foça olacaktır burada eşsiz manzaranın karşısında bulunan restoranlarda akşam yemeğinizi gün batımı eşliğinde ailenizle, eşinizle keyifle yiyebilirsiniz.

İzmir Havalimanı Araba Kiralama Fiyatları

İzmir de faaliyet gösteren araç kiralama firmalarının sayısı oldukça yüksektir. Ancak şehirde araç kiralama firmalarının bu denli yoğun olması siz değerli müşterilerin tercih yapmasında bazı zorlukları doğurabilir. Özellikle de alanının en iyi, en uygun fiyatlı ve güvenilir hizmetini sunan kiralama firmaları arasından seçim yapmak zorundasınız. İşte tamda bu noktada devreye giren İzmir havalimanı oto kiralama şirketimiz Herycar Rent A Car, size 7/24 kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla hizmet vermektedir. Şehrin en popüler noktalarında bulunan ofislerimizden kiralayacağınız araçlarla ister şehir içi isterseniz de şehirlerarası seyahat edebilirsiniz. Güncel İzmir havalimanı araba kiralama fiyatlarımız için hemen bizlere ulaşabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
  • İzmir Havaalanı Oto Kiralama Fiyatları
    İzmir havaalanı oto kiralama, izmir havaalanı araç kiralama fiyatları, izmir ucuz kiralık araç hizmetleri hakkında merak edilenler bir başlık altında toplandı!
  • İzmir Rent A Car Firmaları
    İzmir rent a car, İzmir rent a car firmaları ve İzmir havaalanı rent a car hizmetleri hakkında merak edilen her detay!
  • İzmir Kiralık Araç
    İzmir kiralık araç ve İzmir havaalanı kiralık araç faaliyetlerini devam ettiren firmamız sayesinde 7/24 hizmet alabiliyorsunuz. Beklentileri en iyi koşullarda sağlayan firmamız ucuz, güvenli ve kaliteli İzmir araç kiralama hizmetini sizlere anında sunabilir.
  • Didim Gezi Rehberi
    Didim'e nasıl gidilir, Didim'de nereler gezilir ve Didim'de nerede denize girilir hepsinin cevabı Didim gezi rehberi yazımızda...
  • Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken 7 Madde
    Nasıl araç kiralanır?, Araç kiralarken nelere dikkat etmek gerekir? Kolay araç kiralama hakkında tüm detaylar yazımızda!
Whatsapp Telefon