İzmir Seferihisar Araç Kiralama Firmaları

İzmir Seferihisar Araç Kiralama Firmaları


Birbirinden güzel plajları, eğlence mekanları ve tarihi dokularıyla tanınan İzmir güler yüzlü, sıcacık insanlarıyla da yaşanılası bir şehir. Yerli – yabancı pek çok kişinin beğendiği ve köklü bir geçmişi olan bu şehre bir seyahat planlıyorsanız ve sakin bir ortamda konaklamayı planlıyorsanız size bir önerimiz var. Türkiye’nin ilk sakin şehri yani Cittaslow ilan edilen Seferihisar’a mutlaka gelmelisiniz. Huzurlu sokakları, sıcacık insanları ve sakinlik depolayabileceğiniz bu yer hayatınızda bir kez de olsa görmeniz gereken yerlerden biri. Şehir merkezine 45 dakika uzaklıktaki bu şirin kasabaya Seferihisar araç kiralama firmamız sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz. 

Misler gibi çiçek kokuları arasında karşılanacağınız, kendinizi bir kartpostal karesinde hissedebileceğiniz bu şirin ilçe sizi arzuladığınız tüm sakinliği sunabilecek. Üstelik Ege Bölgesi’nin birbirinden özel yöresel lezzetlerini de birinci elden yine burada tadabileceksiniz. Yurtdışından gelen pek çok kişinin hayran kaldığı bir gün burada yaşamayı hayal ettiği Seferihisar araba kiralama firmalarının da sık uğradığı rotalardandır. 


Seferihisar Araç Kiralama Sayesinde Gezebileceğiniz Yerler


Şirin pansiyonları, otelleri, samimi esnafı, buram buram doğallık kokan halk pazarlarıyla mutlaka ziyaret etmeniz gereken Seferihisar tarihi dokuları da bünyesinde barındırır. Sabah ve akşam yürüyüşlerinize ev sahipliği yapacak sahili, sevdiğinizle el ele kol kola yürüyeceğiniz tarihi sokaklarıyla bu muhteşem yere Seferihisar araç kiralama firmamız sayesinde yarım saatte ulaşabilirsiniz. Kolaylıkla ulaşacağınız ve bir daha ayrılmayı istemeyeceğiniz şirin ilçede gezilebilecek yerler de oldukça fazla.

Pek çok kişinin yeni yeni ilgisini çeken, henüz keşfedilmemiş bu güzelliğe geldiğiniz anda gezebileceğiniz ilk yer Sığacık Kalesi olacaktır. Limana çok yakın olan bu kaleye gitmek için Seferihisar oto kiralama firmamızdan aldığınız araçla ilçe merkezine gelmelisiniz. Aracınızı uygun bir alana park ettikten sonra sokakları keşfederek kaleye kadar yürüyebilirsiniz. Özellikle de bu yürüyüşü akşam üstü saatlerine denk getirirseniz bir yanınızda buram buram tarih diğer yanınızda masmavi engin bir deniz olacaktır. Yine tarihi dokulardan seyahatinize devam ederseniz buradan sonraki rotanız Teos Antik Kenti olmalıdır. Yemyeşil doğanın içerisinde beyaz bir inci gibi sizi selamlayan bu antik kent yürüyüş yapmayı sevenlerinde ilgisini çekiyor. Seferihisar oto kiralama sayesinde kolayca ulaşacağınız antik kentin içerisinde en az 1 saat geçireceğinizin garantisini veriyoruz. 

Meşhur Sığacık sokaklarında geleceğe güzel anılar bırakacak onlarca fotoğraf çekebileceksiniz. Şahane manzarasıyla ilçenin içerisinde kaybolmak isteyeceksiniz. Manzara ve ortam sizi o kadar içerisine çekecek ki zaman ne kadar çabuk geçmiş anlamayacaksınız bile. Bu arada Sığacık sokakları oldukça dar alanlardır ve Seferihisar araba kiralama firmalarından aldığınız araçlarla bu sokaklara giremezsiniz. Zaten böyle bir şeye ihtiyaç da duymayacaksınız. Sokaklarda saatlerce dolanmak, huzur kokan havayı ciğerlerinize çekmek sizin daha çok ilginizi çekecektir. 

Bol bol denize girecek, tazecik balıklardan tadacak, halk pazarından doğal meyveler alacağınız bu tatil sürecinin hiç bitmesini istemeyeceksiniz. Ne yazık ki her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu tatilinizin de sonu geldiğinde yine Seferihisar rent a car firmamızdan temin ettiğiniz aracınızla havalimanının yolunu tutabilirsiniz. Ancak bu sefer yol size daha uzun gelecek keza içinizden bir ses asla ayrılma buradan deyip duracak. Havalimanına ulaştığınız anda üzülecek, geri mi dönsem diyeceksiniz. Belki seneye yeniden gelir daha çok kalırım umuduyla Seferihisar rent a car firmasına aracını teslim edip evinize döneceksiniz. 

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Havaalanı Oto Kiralama Fiyatları
    İzmir havaalanı oto kiralama, izmir havaalanı araç kiralama fiyatları, izmir ucuz kiralık araç hizmetleri hakkında merak edilenler bir başlık altında toplandı!
  • İzmir Rent A Car Firmaları
    İzmir rent a car, İzmir rent a car firmaları ve İzmir havaalanı rent a car hizmetleri hakkında merak edilen her detay!
  • İzmir Kiralık Araç
    İzmir kiralık araç ve İzmir havaalanı kiralık araç faaliyetlerini devam ettiren firmamız sayesinde 7/24 hizmet alabiliyorsunuz. Beklentileri en iyi koşullarda sağlayan firmamız ucuz, güvenli ve kaliteli İzmir araç kiralama hizmetini sizlere anında sunabilir.
  • Didim Gezi Rehberi
    Didim'e nasıl gidilir, Didim'de nereler gezilir ve Didim'de nerede denize girilir hepsinin cevabı Didim gezi rehberi yazımızda...
  • Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken 7 Madde
    Nasıl araç kiralanır?, Araç kiralarken nelere dikkat etmek gerekir? Kolay araç kiralama hakkında tüm detaylar yazımızda!
Whatsapp Telefon