Şirketler İçin İzmir Araç Kiralama Firmaları

Şirketler İçin İzmir Araç Kiralama Firmaları

İş ve turizm açısından büyük rağbet gören İzmir aynı zamanda da farklı kitlelere kiralık araç hizmetlerinin çok sık rastlandığı şehirlerimizden. Bahar ve yaz aylarında turizm amaçlı tercih edilen bu araçların bir kısmı da firmalar için tercih ediliyor. Şimdi bir şirket neden bünyesine kiralık araç alsın ki diye düşünebilirsiniz. Lakin avantajları ele alındığında şirketler için İzmir araç kiralama firmaları neden önemli anlayabiliyoruz. Bu konuda başarılı işler yürüten firmamız Herycar Rent A Car ve şirketlerden oluşan müşterilerinin neden böyle bir hizmete yöneldiğini sizler için daha detaylı açıklamaya çalışalım.


İzmir Araç Kiralama Firmaları ve Şirketlere Faydaları


Hangi alanda çalışıyor olursanız olun ya da firmanız hangi alanda faaliyet gösterirse göstersin altınızda mutlaka bir araç olması gerekiyor. Özellikle de satış, pazarlama gibi sürekli sahada çalışılan iş kollarında çalışanlar için araç temin ediliyor. Firmalar önceden bu tarz personelleri için şirket bünyesinde araçlar alırlardı. O süreçte çok faydalı olarak karşımıza çıkan bu durum günümüzde önemini yitirmiştir. Bunun yerine İzmir araç kiralama firmaları ile anlaşan bu tarz şirketlerin elde ettiği en büyük avantaj kasalarından para çıkışı olmamasıdır. 

Şimdi nasıl kiralık araba alan firmalar İzmir araç kiralama şirketleri için para ödemiyor mu diye düşünebilirsiniz. Tabi ki ödüyorlar ama aracın kullanım süresi boyunca kiralama bedeli ödüyorlar. Malum günümüzde araç satın alma bedelleri ile kiralık araç bedelleri kıyaslanamaz bile. Hal böyle olunca bir aracın alım bedeli ile kira bedelinin miktarları yan yana bile getirilemiyor. Aynı zamanda araç sizin olmadığı için başta sigorta olmak üzere kasko gibi tüm resmi işlemleri kiralayan firmaya ait oluyor. Böyle ciddi giderlerin de firmadan bir götürüsü olmuyor. Bu maddi giderleri firmalar kendi giderleri arasında gösteremez mi diye düşünebilirsiniz. Oldukça mantıklı gibi gözükse de firmaların birçoğu bu tarz giderlerin şirket hesaplarında büyük fark yaratmadığını aksine boş yere külfet olduğunu düşünüyor. 

Bu ciddi sebepler dışında hangi sektör olursa olsun günümüz koşullarında çoğu personel şehirler arası iş gezilerine çıkabiliyor. Firmaya ait olan araçlar bir süre sonra bu uzun seyahatler nedeniyle eskiyor. Neden bir firma kendi aracının kilometresi yükselsin ister ki? İşte tam da bu noktada yardıma koşan İzmir araç kiralama ofisi kiraladıkları araçlarıyla derdinize son veriyor. Ödeyeceğiniz aylık düşük fiyatlarla hem işinizi yaptırıyorsunuz hem de araçlar eskidi derdine son veriliyor. Tabi bunun dışında şirket personelinizin kaza yaptığını ya da aracına çarptıklarını düşünsenize. Yine ek onarım masrafı size ait olacak. Ama kiralık araç kullanmış olsanız bu masrafları da tabi ki İzmir araç kiralama şirketleri ödeyecek. Bu kadar karlı bir alışveriş imkanı tabi ki çoğu şirket için fazlasıyla avantajlıdır. Eğer sizlerde kendi firmanız için kiralık araç istiyorsanız ve bir türlü doğru kiralama şirketini bulamadıysanız hemen şimdi İzmir araç kiralama ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece hem zamandan hem de fazla para ödemekten kurtulabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Havaalanı Oto Kiralama Fiyatları
    İzmir havaalanı oto kiralama, izmir havaalanı araç kiralama fiyatları, izmir ucuz kiralık araç hizmetleri hakkında merak edilenler bir başlık altında toplandı!
  • İzmir Rent A Car Firmaları
    İzmir rent a car, İzmir rent a car firmaları ve İzmir havaalanı rent a car hizmetleri hakkında merak edilen her detay!
  • İzmir Kiralık Araç
    İzmir kiralık araç ve İzmir havaalanı kiralık araç faaliyetlerini devam ettiren firmamız sayesinde 7/24 hizmet alabiliyorsunuz. Beklentileri en iyi koşullarda sağlayan firmamız ucuz, güvenli ve kaliteli İzmir araç kiralama hizmetini sizlere anında sunabilir.
  • Didim Gezi Rehberi
    Didim'e nasıl gidilir, Didim'de nereler gezilir ve Didim'de nerede denize girilir hepsinin cevabı Didim gezi rehberi yazımızda...
  • Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken 7 Madde
    Nasıl araç kiralanır?, Araç kiralarken nelere dikkat etmek gerekir? Kolay araç kiralama hakkında tüm detaylar yazımızda!
Whatsapp Telefon